пятница, 14 сентября 2012 г.

ОГОЛОШЕННЯ ПРО ПРОВЕДЕННЯ КОНКУРСНИХ ТОРГІВ


         Про проведення конкурсних торгів (далі – «Оголошення»). Міська громадська організація «Істок» (далі «Організатор») оголошує конкурсні торги про закупівлю продуктів харчування, замінників грудного молока та ліків.
Джерело фінансування закупівлі – Дані послуги необхідні для організації та надання харчових наборів, замінників грудного молока та ліків для клієнтів проекту «Здорова дитина - щаслива родина» і забезпечення продуктами харчування дітей/клієнтів проекту що відвідують кімнату денного  перебування, що фінансується ВБО «Всеукраїнська Мережа ЛЖВ».
Опис позицій до закупівлі товарів:
Назва товарів - набори продуктів харчування, замінників грудного молока та ліків;
Кількість товару – 570 харчових наборів; 950 коробок замінників грудного молока, ліки - 600 найменувань.
Додаткова інформація - постачання товару та закупівля щомісячно, упродовж 15 місяців з 01 жовтня 2012р. по 31 грудня 2013р.
Обов’язкові  вимоги до товарів – до наборів повинні входити продукти харчування: макаронні вироби, цукор, рис, гречана крупа, манна, пшенична, олія, печиво, чай, соки, сладощі, фрукти тощо.
Замінники грудного молока: нестожен, нутрі лон, малютка, хепі та інші.
Ліки та предмети медичного призначення за призначенням лікаря та згідно пропонованого переліку.

ТЕНДЕРНА ПРОПОЗИЦІЯ.

Обов’язкові технічні вимоги до постачальника товарів, документи, які підтверджують відповідність кваліфікаційних вимогам, право на здійснення підприємницької діяльності, свідоцтво про державну  реєстрацію юридичної особи, ліцензії.

Склад тендерної пропозиції:
1. Тендерна пропозиція у формі рахунку - фактури, пропозиції, прайс-листа, офіційного листа, тощо;
2. Документи, які підтверджують відповідність технічним та кваліфікаційним вимогам;
3. Також, просимо додати до Вашої тендерної пропозиції будь-які інші документи, що, на Вашу думку можуть бути корисними для оцінки пропозиції, рекомендаційні листи.

Посадові особи Організатора: уповноважені здійснювати зв'язок з керівником проекту та відповідальним за закупівлі Якимова Юлія Анатоліївна, тел. 098-565-01-93 e-mail: belkolla@yandex.ua

Правила оформлення тендерної пропозиції учасника.
1. Учасники мають подавати пропозиції у письмовому вигляді особисто або поштою.
2. Всі копії будь-яких документів що включаються в тендерну пропозицію, мають бути обов’язково завіреними підписом учасника, а якщо учасником є юридична особа, то печаткою та підписом уповноваженої особи. До тендерної пропозиції повинні додаватись документи, які посвідчують право такої уповноваженої особи підписувати тендерну пропозицію.
3. Надані копії документів мають бути розбірливими та якісними.
4. Відповідальність за достовірність наданої інформації в своїй тендерній пропозиції несе учасник.
5. Строк дії тендерної пропозиції повинен стати не менше 15 календарних днів з ради розкриття тендерних пропозицій.
6. Тендерна пропозиція має бути поміщеною у конверт формату А4, який на лініях склеювання має бути промаркірований печаткою учасника у декількох місцях , або виключити можливість несанкціонованого ознайомлення із змістом конверту до настання дати розкриття організацією тендерних пропозицій.
7. У разі, якщо тендерна  пропозиція надійшла після сливу кінцевого терміну прийняття тендерних пропозицій, то конверт з такою пропозицією не розкривається і повертається організацією на адресу відправника.
8. До участі у оцінці тендерних пропозицій Комітетом із затвердження закупівлі Організатора допускаються тендерні пропозиції, які повністю відповідають умовам цього Оголошення.

Тендерні пропозиції приймаються за адресою: Україна, 87500, місто Маріуполь, вул. Апатова, буд.136-а, офіс 414, 4 поверх.
Приймання  пропозицій, які подаються  учасниками особисто, здійснюється з 10.00 до 16.00 за київським часом. Кінцевий термін приймання тендерних пропозицій від учасників «1» жовтня 2012 року до 16.00 за київським часом.

Методика обрання переможця конкурсних торгів:
     Спочатку серед поданих тендерних пропозицій Комітетом із затвердження закупівлі Організатора відбираються пропозиції, які відповідають технічним та іншим умовам до предмета закупівлі та постачальника, які місяця у цьому оголошенні.
     З відібраних тендерних  пропозицій Комітетом із затвердження закупівлі Організатора конкурсних торгів обирається  тендерна пропозиція з найнижчою ціною та учасник ,який подав таку пропозицію, оголошується переможцем конкурсних торгів.
       Визначення переможця даної процедури закупівлі відбудеться, протягом 30 днів з дати  відкриття тендерних пропозицій.
       Результати процедури закупівлі буде повідомлено всім учасникам не пізніше 5 (п’яти) днів з дати прийняття рішення про визначення переможця шляхом надіслання відповідних повідомлень всім учасникам конкурсних торгів поштою або електронною поштою.

Комментариев нет:

Отправить комментарий